mandag 6. januar 2014

Godt Nyttår!

Vi har nettopp kommet hjem etter en veldig koselig men grønn juleferie i Skjolden. Både jeg og D`aran elsker snø og vinter men denne julen har også vært veldig varm med grader opp mot +9 og vårfornemmelser så har egentlig ikke savnet snøen så mye. Nyttårsaften var klar og fin og et fantastisk fyrverkeri utover Sognefjorden. D`aran er skuddfast og stø som fjell og bryr seg ikke så mye om alle smellene som har dobbel virkning mellom fjellene men han undrer seg over alle lysene.

 Jeg tror D`aran savner Skjolden og hagen sin og det er første gang jeg la merke til at det ikke var noe særlig å komme tilbake til Oslo/Sørkedalen igjen. Jeg er veldig glad i Oslomarka men jeg savner også fjellene og friheten i det å gå ut i sin egen hage. Men det hjalp litt å møte Molly igjen i dag og i kveld skal vi gå tur med Snorre:)
En stor og gledelig nyhet er at D`aran og Fleurs valper ble født den 29/12-2013!!!
Ni fantastisk vakre valper: 6 tisper og 3 hanner i Kennel Fogsminde I-kull(bilder kommer senere) og jeg gleder meg til å følge alle valpenes utvikling og kanskje besøke dem når de er 6-7 uker gamle:-)
Her er noen bilder fra julen 2013:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar